BMVG kijkt met veel plezier en genoegen terug op een geslaagd eerste NK Golf voor mensen met een fysieke beperking op Golfcentrum de Batouwe. Het weer was fantastisch en de sfeer uitstekend. Onze dank gaat uit naar de Nederlandse Golf Federatie voor de tot in de puntjes verzorgde organisatie van dit toernooi.

DSC_0056

In de A-categorie (strokeplay) werden de prijzen onder de dames als volgt verdeeld:

  1. Marcella Neggers (83 slagen)
  2. Tineke Loogman (84 slagen)

In de A-categorie waren dit de beste heren:

  1. Martijn Wijsman (80 slagen)
  2. Hans van Elven (82 slagen)
  3. Ton Volmer (84 slagen)

De prijzen in de B-categorie (Stableford) waren voor Serafina van Elck bij de dames, en de winnende heer was Roel van Iersel. Spelers die met gebruik van een paragolfer in de prijzen vielen waren Richard Kluwer en Leon Kneepkens.

DSC_0096

Fotografen Coen Ploeger en Bert Jacobs legden deze momenten vast tijdens het NK Golf voor mensen met een fysieke beperking 2015.

[foogallery id=”2174″]

NK Golf 2015