Zaterdag 21 mei 2016 werd het derde golftoernooi van BMVG gehouden. Er werd o.a. gespeeld om de BMVG Wisseltrofee en diverse prijzen die door zowel Joost Luiten als Callaway ter beschikking zijn gesteld. 

Televisiepresentator Jack van Gelder was zo vriendelijk naar Tiel te komen en de prijswinnaars in het zonnetje te zetten. Sponsoren en deelnemers hebben een schitterende dag gehad.

[foogallery id=”2810″]

We konden deze dag ook de aanhanger voor het vervoer van de paragolfer laten zien, die door sponsorbijdragen aangeschaft kon worden en last but not least kon de BMVG de samenwerking met zowel Aruba Tourism Authority (ATA) als De Dirk Kuyt Foundation bekend maken.

Een BMVG-golfclinic voor revaliderende patiënten, aangebracht door het sportloket van het Ziekenhuis Rivierenland Tiel en voor cliënten van het Toon Hermans Huis is zeer op prijs gesteld door de vele bezoekers van die instellingen.

Extra prijsuitreiking door Elton Barbour (ATA).

ATA is met een verrassing gekomen door 4 volledig verzorgde reizen naar Aruba ter beschikking te stellen in april/mei 2017. De winnaars zullen de toegankelijkheid van Tierra del Sol toetsen op haar toegankelijkheid voor disabled golfers.

Martijn Wijsman, Marcella Neggers, Netty Kuipers en Jurgen Boon zijn de gelukkige winnaars en zullen op 29 april 2017 vertrekken en kunnen een week lang genieten van One happy Island.

Zaterdag 20 augustus 2016 werd door de NGF het Nederlands Kampioenschap 2016 voor golfers met een fysieke beperking op De Batouwe gespeeld. BMVG faciliteert dit kampioenschap en heeft met haar vrijwilligers een goede bijdrage kunnen leveren.

Winnaars:

  • Dames A wedstrijd strokeplay: Marcella Neggers
  • Heren A wedstrijd strokeplay: Levi Verwoert
  • Dames B wedstrijd stableford: Serafina van Elck
  • Heren B wedstrijd stableford: Tom Versluys
  • Wedstrijd categorie paragolfer: Richard Kluwen

Woensdag 12 oktober 2016 heeft de BMVG een Sponsorontmoeting tussen sponsoren en het bestuur van BMVG georganiseerd. A new event is born!

Het laatste kwartaal van 2016 zijn we al begonnen met de organisatie van de diverse evenementen voor 2017.

Terugblik 2016