BMVG wordt ook in 2017 gedragen door Golfcentrum De Batouwe, Golfvereniging De Batouwe, Businessclub De Batouwe en alle sponsoren die met hun bedrijven de BMVG “supporten”. Ook in 2017 zullen wij diverse evenementen en golfclinics organiseren voor groepen of revalidatiecentra.
 
 

Maandag 17 april 2017, 2e Paasdag organiseren BMVG en de Dirk Kuyt Foundation 2 golfclinics van ca. 2 x 30 personen, te houden op de kleine baan.

Zaterdag 29 april 2017 vertrekt de groep, die in 2016 de geheel verzorgde droomgolfreis naar Aruba heeft gewonnen. Zij zullen daar als test/pilot gaan ervaren of het eiland en de golfbanen toegankelijk zijn voor hun beperkingen. Marcella Neggers heeft zichzelf beschikbaar gesteld om in die periode op Aruba een clinic voor Arubanen te geven met ondersteuning van ATA en het Paralympisch comité van Aruba. De in oktober 2016 door de BMVG aan Aruba geschonken paragolfer zal beschikbaar zijn voor een golfspeler(-ster) van Aruba en voor Leon Kneepkens.

Zaterdag 20 mei 2017 wordt voor de vierde maal het golftoernooi van de BMVG gehouden en gestreden om de BMVG Wisseltrofee en de vele andere prijzen die de BMVG worden gedoneerd door haar partners en sponsoren.

Zaterdag 27 mei 2017 wordt door de NGF wederom het Nederlands Kampioenschap voor golfers met een fysieke beperking gehouden. BMVG zal ook komend jaar dit kampioenschap faciliteren.

Ook in 2017 zullen wij golfclinics organiseren voor groepen of revalidatiecentra, zoals er in 2017 ook golflessen zullen blijven worden gesponsord voor hen die zich inschrijven bij de BMVG.

De Stichting Batouwe Minder Validen Golf zet zich in voor minder valide sporters. BMVG vindt het belangrijk een breder maatschappelijk draagvlak te realiseren.
Golf is fysiek laagdrempelig voor nagenoeg alle vormen van fysieke en mentale beperkingen en is daarom een ideale sport. Golf draagt op die manier bij aan revalidatie, gezondheidsontwikkeling, zelfrespect, zelfredzaamheid en sociaal welzijn.

Bestuur BMVG

Charles Vermeulen
Cees Hesseling
Mark Tempelman
Sinus Wolters

Vooruitblik 2017