Zoals al vermeld in de nieuwsbrief van november zal de BMVG dag in 2018 wederom plaats vinden op de Batouwe, en wel op zaterdag 26 mei. Ten opzichte van vorige jaren verandert er niet wezenlijk iets aan de opzet van de dag. De flights bestaan uit gasten van de sponsoren en een mindervalide golfer, ze gaan de baan in om samen de golfsport te beleven.

Onder de mindervaliden golfers bevinden zich komend jaar alle leden van de nationale selectie, die deze dag onder leiding van bondscoach Marcella Neggers gaan gebruiken als selectie-dag voor deelname aan de Europese kampioenschappen van 2018.

Er staat voor hen dus meer op het spel dan alleen een gezellig rondje op de Batouwe. Sinds de oprichting van BMVG zetten wij ons in voor golfers met een fysieke beperking. In 2018 is het voor het vijfde achtereenvolgende jaar dat BMVG deze dag op de Batouwe organiseert.

Aan dit eerste lustrum gaan we uiteraard extra aandacht besteden. Wat precies, daar zijn we mee bezig, maar dat de dag een speciaal tintje zal krijgen is duidelijk. Indien u na het lezen van dit artikel interesse heeft deel te nemen aan deze mooie dag, er zijn nog enkele flights te koop. Schrijf je in via onderstaand formulier.

BMVG-dag op 26 mei