De Nieuwe naam voor BMVG wordt “Bevordering Minder Validen Golf”. Met ingang van 1 januari 2018 wordt de naam van Stichting BMVG gewijzigd.De huidige naam Batouwe Minder Validen Golf heeft met name zijn beperking in “Batouwe”, en daarmee de koppeling naar onze golfbaan.
Hoewel in de beginjaren van BMVG voor veel van onze activiteiten de basis is gelegd op de Batouwe, gaan de (toekomstige) ontwikkelingen en samenwerkingen zich steeds meer afspelen op een bredere basis en in enkele gevallen zelfs op landelijk niveau.

Voorbeelden hiervan zijn de golf clinics met de Dirk Kuyt Foundation, samenwerking met de NGF en PGA Holland en Disabled golf Aruba.

Ons laatste project, het ter beschikking stellen van een paragolfer aan PGA Holland, komt in principe ten goede van alle golfverenigingen in Nederland.Dit alles sluit geheel aan bij onze doelstellingen en ambities, tevens bemerken wij dat BMVG in onze jonge historie een soort “merknaam” is geworden. Dat willen wij behouden en de wijziging beperkt zich tot de vervanging van Batouwe door Bevordering.

BMVG staat dus per 1 januari 2018 voor : “Bevordering Minder Validen Golf”

Nieuwe naam voor BMVG