Je kunt er niet omheen. De hele wereld is in de ban van het Coronavirus. Dit heeft voor iedereen gevolgen. Ook BMVG staat er ook bij stil, hoewel 9 mei a.s. nog ver weg lijkt.

Golfcentrum De Batouwe volgt de richtlijnen die door de NGF worden gegeven en is dus momenteel gesloten.BMVG heeft een eigen verantwoordelijkheid en nogmaals, hoewel 9 mei a.s. ver weg lijkt, voor de organisatie van een dergelijk event is het dichtbij. Het is voor uw gasten ook beter niet op het laatste moment afgezegd te worden en voor ons geldt “wat in het vat zit verzuurt niet’.

BMVG verwacht niet dat na 6 april a.s. de problematiek opgelost is en kiest er voor het Gelders Disabled Open te verplaatsen naar zaterdag 22 AUGUSTUS 2020.

Alle inschrijvingen blijven geldig en zij die voor de verloting reeds loten gekocht en betaald hebben zullen dus ook even moeten wachten. Wie geen loten heeft gekocht kan die altijd nog bestellen bij secretariaat@bmvg.nl

Het is beangstigend te ervaren hoe snel de wereld wordt platgelegd, maar wij hopen dat iedereen verstandig is en zich aan de richtlijnen van het RIVM houdt. Hopelijk zien wij u op 22 AUGUSTUS 2020 op Golfcentrum De Batouwe.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u natuurlijk veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Mark Tempelman
Secretaris

Coronavirus