Met pijn in ons hart hebben wij, het bestuur van BMVG, het lastige besluit genomen om het op 22 augustus geplande Gelders Disabled Open 2020 opnieuw te verplaatsen. Ons
evenement is na 6 jaar uitgegroeid tot een unieke wedstrijd waarbij de bevordering van mindervalide golf en gezelligheid heel mooi samengaan.

Hierbij wordt ook nog eens een aanzienlijk bedrag ingezameld voor het verder bevorderen en ontwikkelen van mindervaliden golf in Nederland. Door de maatregelen rondom de corona crisis ziet het bestuur op dit moment geen mogelijkheden om op een verantwoorde manier dit event op 22 augustus a.s. te organiseren. Er zijn nog te veel vraagtekens rondom de status van de horeca en het organiseren van wedstrijden op dit moment. Cees Hesseling, voorzitter van de BMVG “ik zou niets liever willen dan het toernooi organiseren met onze, veelal jarenlange trouwe, sponsoren en (mindervalide) deelnemers. Uit ervaring weet ik dat de deelnemers heel veel plezier beleven aan deze dag, maar gezien de (corona)maatregelen die wij eventueel zouden moeten nemen, verwachten wij niet dat het toernooi kan voldoen aan onze doelstellingen, iedereen een geweldige dag bezorgen en tegelijkertijd mindervalide golf te bevorderen”.

Het Gelders Disabled Open zal daarom definitief worden verplaatst naar 8 mei 2021. Wij verwachten dat tegen die tijd zaken zijn genormaliseerd en dat wij weer als vanouds het bekende evenement kunnen organiseren. Wij willen iedereen die zich al heeft ingeschreven uitnodigen om je volgend jaar weer in te schrijven voor ons evenement in 2021. Eventueel betaalde sponsoring en deelname blijven uiteraard staan tot volgend jaar. Wij willen iedereen bedanken die het Gelders Disabled Open in het bijzonder en het bevorderen van mindervalide golf in het algemeen een warm hart toedraagt, want zonder
jullie enthousiasme en bijdragen zouden wij onze activiteiten niet kunnen organiseren. In de
tussenliggende periode zullen wij jullie informeren over alle verdere details. Ondanks alles,
wensen wij jullie een mooie zomerperiode.

Gelders Disabled Open verplaatst naar 2021