Golfen met een fysieke beperking kan!

Logo Dirk Kuyt FoundationIn samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation organiseert de BMVG op Tweede Paasdag – maandag 17 april 2017 – een golfclinic voor personen met een fysieke beperking.

Dirk Kuyt zal direct na zijn ochtendtraining rond het middaguur naar Zoelen toerijden om de deelnemers te begroeten en met ons een leuke middag maken. Beleef dit mee!

Voor wie is deze dag?

De BMVG, Dirk en zijn Foundation hopen naast volwassen deelnemers ook veel jeugdige deelnemers te kunnen begroeten, zowel individueel als via bijvoorbeeld kinderbeweegcentra. We hopen dat jong en oud gebruik gaan maken van deze mogelijkheid om met de golfsport in contact te komen.
In totaal kunnen er maximaal 60 geïnteresseerden deelnemen, verdeeld over meerdere groepen.

De BMVG & DKF nodigen de deelnemers (en hun begeleiders) uit voor een gezamelijke lunch. Voor alle andere gasten is (voor eigen rekening) lunchmogelijkheid in de cateringruimte.

Programma

Het is aan te bevelen om vóór 12.30 uur  aanwezig te zijn op de Par3 9 holes golfbaan van Golfcentrum De Batouwe, Oost Kanaalweg 1, 4011 LA Zoelen.

  • Ontvangst: 12.00 – 12.30 uur
  • Lunch: 13.00  uur
  • Clinic: 14:00 – 15:30 uur

Wil jij kennis maken met deze mooie sport? Kom dan naar onze golfclinic! Gebruik het onderstaande inschrijfformulier om u aan te melden. U kunt nog inschrijven tot en met 14 april a.s.

De inschrijving is definitief zodra u van ons een bevestiging per e-mail heeft ontvangen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Details

Inschrijfformulier

De organisatie behoudt zich het recht voor van gekozen voorkeuren af te wijken.