Golfen met een fysieke beperking kan!

Logo Dirk Kuyt FoundationIn samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation organiseert de BMVG op Tweede Paasdag – maandag 17 april 2017 – twee golfclinics voor personen met een fysieke beperking. Er wordt een ochtend- en een middagsessie georganiseerd. In totaal kunnen er maximaal 60 geïnteresseerden deelnemen, verdeeld over twee sessies á 30 personen.

De BMVG & DKF nodigen de deelnemers (en hun begeleiders) van de ochtend- en middagsessie uit voor een gezamelijke lunch. Voor alle andere gasten is (voor eigen rekening) lunchmogelijkheid in de cateringruimte.

Ochtendsessie

Het is aan te bevelen om vóór 9.30 uur  aanwezig te zijn op Golfcentrum De Batouwe. Na afloop van de clinic bent u van harte uitgenodigd voor een gezamelijke lunch.

  • Ontvangst: 9.30 uur
  • Clinic: 10.00 – 11.30  uur
  • Lunch: 12:00 – 13:30 uur

Middagsessie

Voor aanvang van de clinic bent u van harte uitgenodigd voor een gezamelijke lunch. Wij willen u dan ook vragen om vóór 12.00 aanwezig te zijn op Golfcentrum De Batouwe.

  • Ontvangst: vóór 12.00 uur
  • Lunch: 12:00 – 13:30 uur
  • Clinic: 13.30 – 15.00 uur

Wil jij kennis maken met deze mooie sport? Kom dan naar onze golfclinic! Gebruik het onderstaande inschrijfformulier om u aan te melden. De inschrijving is definitief zodra u van ons een bevestiging per e-mail heeft ontvangen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Details

Inschrijfformulier

De organisatie behoudt zich het recht voor van gekozen voorkeuren af te wijken.