De BMVG heeft als doel gesteld fondsen te werven ten behoeve van het aanbieden van de begeleiding/training voor de bediening van de beschikbare hulpmiddelen, waaronder de ParaGolfer®.

Lespakket

Een goed voorbeeld van de samenwerking met golfverenigingen is de relatie die stichting BMVG en golfcentrum De Batouwe hebben met de golfpro’s Martijn van Eijk en Rob Siereveld. Er is een lespakket op maat samengesteld voor de beginnende golfer met een fysieke beperking. Beide partijen dragen elk op hun wijze financieel bij in de leskosten.

In de lessen wordt de beginnend golfer vertrouwd gemaakt met al dan niet het gebruik van de ParaGolfer® en de basisvereisten voor een golfswing aangepast aan uw beperking. Golfcentrum De Batouwe stelt gedurende de lesperiode haar trainingscomplex ‘for free’ ter beschikking, zodat op elk moment en op het door u gewenste moment geoefend kan worden om het plezier in de golfsport te vergroten.

Met de aangeleerde basisbewegingen van de golfsport is veel te bereiken. Daarnaast is het heerlijk om in de buitenlucht te kunnen zijn, plezier te beleven met mede-golfers en toch met de therapie bezig te zijn. Bent u verbonden aan een revalidatiecentrum of bent/kent u revalidanten dan willen wij graag het lespakket bij u onder de aandacht brengen. Voor informatie en/of afspraken kunt u contact opnemen met golfcentrum De Batouwe (0344-6333779holes@golfcentrumdebatouwe.nl). Deze contactgegevens kunt u ook gebruiken om lestijden te reserveren met golfpro’s Martijn van Eijk en Rob Siereveld.