Ook in 2017 heeft De BMVG naast de reguliere golfclinics enkele grote evenementen op de agenda staan. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie, zoals het programma en de inschrijfmogelijkheden.

Activiteiten 2017

Datum Evenement Omschrijving
maandag
17 april
DKF Golfclinic In samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation organiseert de BMVG op Tweede Paasdag twee golfclinics voor personen met een fysieke beperking. Er wordt een ochtend- en een middagsessie georganiseerd voor totaal 60 personen.
zaterdag
29 april
Golfreis Aruba Op 29 april vertrekt de groep die in 2016 de geheel verzorgde droom golfreis naar Aruba heeft gewonnen. Zij zullen daar als test-pilot gaan ervaren of het eiland en de golfbanen toegankelijk zijn voor hun beperkingen. Marcella Neggers heeft zichzelf beschikbaar gesteld om in die periode op Aruba een clinic voor Arubanen te geven met ondersteuning van ATA en het Paralympisch comité van Aruba. De in oktober 2016 door de BMVG aan Aruba geschonken paragolfer zal beschikbaar zijn voor een golfspeler(-ster) van Aruba en voor Leon Kneepkens.
zaterdag
20 mei
BMVG Golfdag Stichting BMVG organiseert voor de vierde maal het BMVG Golftoernooi op Golfcentrum de Batouwe in Zoelen. Het doel van dit evenement is het delen van sportvreugde tussen valide golfers en golfers met een fysieke beperking.
zaterdag
27 mei
NK Golf Op Golfcentrum De Batouwe wordt het derde NK golf voor mensen met een beperking gehouden. De wedstrijd op Golfcentrum de Batouwe staat onder auspiciën van de NGF.

BMVG organiseert op verzoek groepslessen voor revalidatiecentra.