Samenwerking met The Dutch

Een gesprek met Phil Helsby (founder van The Dutch) in 2015 blijkt de basis te zijn van een bijzondere ontmoeting. BMVG houdt zich in stichtingsverband bezig met de toegankelijkheid van golfbanen voor disabled golfer en het faciliteren van trainingsmogelijkheden, zowel voor reeds actieve disabled golfers als voor hen die in revalidatiecentra aan hun toekomst werken. (meer…)

Wie wordt de Max Verstappen van BMVG?

Tijdens de BMVG golfdag op 20 mei 2017 kunt u een Formule 1 race beleven in de F1 simulator die door Carwellness ter beschikking gesteld wordt. Op vertoon van uw raceticket mag een poging doen om de beste tijd te noteren en dingt u mee naar de unieke hoofdprijs. Voor slechts €10,- koopt u een raceticket en mag u deelnemen aan de Formule 1 race. (meer…)

BMVG Actie Defero Communication Solutions BV

Defero Communication Solutions start actie voor BMVG

Defero Communication Solutions BV uit Nieuwegein controleert telefoonrekeningen en haalt door uw bedrijf onterechte betaalde bedragen bij uw huidige telefoonprovider terug. Daarna regelt het bedrijf voor u zo spoedig mogelijk goedkopere bundels. Bij een geslaagde actie doneert Defero BV €20,- per telefoon aan de BMVG voor het goede doel. (meer…)