Rondje golf op The Dutch

Wilt u nog dit jaar een rondje op The Dutch golfen ?

 

 

 

 

 

BMVG heeft nog een (beperkt) aantal greenfee’s a raison van € 150,– ter beschikking op zowel weekenddagen als door de week.

U ondersteunt met uw deelname de ontwikkelingen voor disabled golfers en daarmee dus het goede doel!

Stuur een email naar secretariaat@bmvg.nl en wij gaan een datum met u afstemmen. Eén van onze bestuursleden zal u ontvangen en als gastheer meespelen.

Wilt u meer weten over wat de stichting doet blader dan door op de diverse de pages op www.bmvg.nl

Bij voorbaat dank voor uw steun

Samenwerking met The Dutch

Een gesprek met Phil Helsby (founder van The Dutch) in 2015 blijkt de basis te zijn van een bijzondere ontmoeting. BMVG houdt zich in stichtingsverband bezig met de toegankelijkheid van golfbanen voor disabled golfer en het faciliteren van trainingsmogelijkheden, zowel voor reeds actieve disabled golfers als voor hen die in revalidatiecentra aan hun toekomst werken. (meer…)

Wie wordt de Max Verstappen van BMVG?

Tijdens de BMVG golfdag op 20 mei 2017 kunt u een Formule 1 race beleven in de F1 simulator die door Carwellness ter beschikking gesteld wordt. Op vertoon van uw raceticket mag een poging doen om de beste tijd te noteren en dingt u mee naar de unieke hoofdprijs. Voor slechts €10,- koopt u een raceticket en mag u deelnemen aan de Formule 1 race. (meer…)

BMVG Actie Defero Communication Solutions BV

Defero Communication Solutions start actie voor BMVG

Defero Communication Solutions BV uit Nieuwegein controleert telefoonrekeningen en haalt door uw bedrijf onterechte betaalde bedragen bij uw huidige telefoonprovider terug. Daarna regelt het bedrijf voor u zo spoedig mogelijk goedkopere bundels. Bij een geslaagde actie doneert Defero BV €20,- per telefoon aan de BMVG voor het goede doel. (meer…)