Om haar activiteiten uit te voeren kan de BMVG niet zonder de steun van partners, sponsoren en donateurs. Deze steun ligt op zowel organisatorisch, deskundig, materieel als financieel vlak. Wij zijn dan ook zéér verheugd met het feit dat onderstaande instanties en bedrijven de BMVG een warm hart toedragen. Voelt u zich ook verbonden met de doelstellingen van de BMVG en wilt u uw bijdrage leveren, neem dan contact met ons op.

Supported by

Logo Nederlandse Golf Federatie (NGF)Nederlandse Golf Federatie
Golf is een prachtige sport, geschikt voor iedereen. Om op de huidige ontwikkelingen van toegankelijkheid, transparantie en verantwoordelijkheid in te kunnen spelen, is volgens de Nederlandse Golf Federatie (NGF) een verandering in de golf(club)cultuur noodzakelijk waarbij de (individuele) golfer centraal staat. In dit veranderingsproces wil de NGF een nadrukkelijke rol spelen. Daarbij is samenwerking met clubs, banen en andere stakeholders het uitgangspunt.

Powered by

Logo Dirk Kuyt Foundation (DKF)Dirk Kuyt Foundation
De Dirk Kuyt Foundation (DKF) ondersteunt en (mede) organiseert inmiddels ruim tachtig sportevenementen in Nederland. Dit doet de Foundation in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij een financiële en/of organisatorische bijdrage geboden wordt om sport stimulerende projecten te realiseren. Door krachten te bundelen creëren de BMVG en DKF meer sportmogelijkheden voor mensen met een beperking. Een van de doelen van deze samenwerking is landelijk golfclinics te organiseren voor sporters met een fysieke beperking.

Sponsored by