BMVG is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59887508 en heeft een rekening bij de Rabobank NL64RABO0150950691

Om de activiteiten van de BMVG te bekostigen is de stichting afhankelijk van subsidies, sponsoring, donaties, wedstrijdopbrengsten en opbrengsten uit acties.

Wij zijn zeer verheugd om u als donateur/sponsor te verwelkomen van de Stichting Bevordering Minder Validen Golf en nodigen u van harte uit om de formulieren van ons donatiepakket en/of sponsorpakket te downloaden en in te vullen. Mocht u vragen hebben over donaties of mogelijke vormen van sponsoring, neem dan contact met ons op.

MVO

Is het voor uw bedrijf van belang maatschappelijk verantwoord te willen ondernemen (MVO) en verantwoordelijkheid te nemen voor ‘people, planet en profit’ vraagstukken. Denk dan eens aan de mogelijkheden, die BMVG u kan bieden!

Bedrijven die MVO goed in hun bedrijfsvoering hebben verankerd, presteren immers gemiddeld beter dan hun concurrenten. De effecten zijn een betere marktpositie, een sterke reputatie en nieuwe afzetmogelijkheden.