Golfen voor de minder valide mens, hoe onze Pro’s dit aanpakken!

De manier van lesgeven aan golfers met of zonder een beperking is als basis hetzelfde als voor de valide golfer. Naar aanleiding van het intake gesprek of de eerste les bekijken onze Golfpro’s Martijn van Eijk en Rob Siereveld wat de beste aanpak is. Er wordt gekeken naar de individuele beperking, wat kan de golfer wel en wat kan hij/zij niet. Denk hierbij aan de mogelijke aanpassingen met betrekking tot het maken van de golfbeweging, zowel bij links- of rechtshandige golfers.

Onze Golfpro’s beschikken over veel kennis en ervaring met het opzetten van een lesprogramma. In contacten met Hoogstraat Revalidatie in Utrecht hebben zij hun praktische kennis vergroot, omdat een beter beeld verkregen is van hoe de revalidatieprogramma’s in een revalidatiecentrum verlopen. De aanpassingen in de lessen zijn dan ook per persoon en niet per beperking! Een wisselwerking van lessen en oefenen is de basis, die ervoor kan zorgen dat de disabled golfer uiteindelijk zelfstandig kan golfen. Bekijk ook ons lespakket.

Wij verwelkomen u graag op Golfcentrum de Batouwe namens de BMVG en hopen nog veel disabled golfers te mogen begeleiden. – Martijn van Eijk, Rob Siereveld en Jeroen Bosman.

Golfro Rob Siereveld geeft instructies
Golfpro Rob Siereveld geeft instructies