Leon Kneepkens

BMVG Ambassadeur - Leon KneepkensAls gevolg van een progressieve spierziekte heb ik negen jaar geleden moeten stoppen met mijn actieve sporten. Twee en een half jaar geleden heeft een vriendin mij gewezen op de BMVG. Door de BMVG en met behulp van een ParaGolfer®heb ik kennis gemaakt met de golfsport en kan ik niet meer zonder. Door de golfsport ben ik weer een stuk actiever geworden, kom ik veel meer in de buitenlucht, heb ik veel nieuwe kennissen en vrienden gemaakt en zit veel lekkerder in mijn vel.

Via de BMVG ben ik in contact gekomen met andere mindervalide golfers die, net als ik, heel veel positieve ervaringen hebben opgedaan met de golfsport. De BMVG is een hele actieve stichting met een goed netwerk dat nog steeds verder uitbreidt, zoals de recente samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation.

Op basis van mijn persoonlijke ervaringen draag ik de BVMG een warm hart toe. Bij deelname aan (mindervalide) golfactiviteiten draag ik altijd de doelstellingen van de BMVG uit, in zowel woorden en vooral daden, om zo veel mogelijk mindervaliden aan het sporten te krijgen.

Martijn van Eijk

BMVG Ambassadeur Martijn van EijkMijn naam is Martijn van Eijk. Ik werk als golfprofessional op Golfcentrum de Batouwe. Vanaf 2001 ben ik een officieel PGA Holland gekwalificeerde professional met Europese erkenning. In 2011 heb ik de opleiding, lesgeven aan mensen met en fysieke beperking, georganiseerd door de NGF en PGA Holland, gevolgd en met het behalen van het diploma met succes afgesloten. De opleiding omvatte het maken van een lesprogramma, een power point presentatie van 10 uur lesgeven en het geven van meerdere trainingen.

 

 

Rob Siereveld

BMVG Ambassadeur Rob SiereveldMijn naam is Rob Siereveld en ik ben werkzaam als golfprofessional op golfcentrum ‘de Batouwe’ . Ik steun de BMVG, omdat deze stichting zich op een fantastische manier inzet voor de minder valide golfer, zowel voor de beginnende als de gevorderde. Om ondersteunend te kunnen zijn binnen deze stichting geeft mij veel plezier en energie.